Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lastenleiri 7-11-vuotiaille

30.6.2020 - 3.7.2020

Kesäleirit Heinäkalliolla

Heinäkalliolla järjestetään kesällä jälleen kaksi lastenleiriä:
30.6.–3.7.2020  7–11-vuotiaille
6.–9.7.2020  11–14-vuotiaille

Yleistä

Heinäkallion lastenleireillä uidaan ja saunotaan, pelataan ja leikitään sekä tietenkin tutustutaan suureen Jumalaan ja hänen tekoihinsa. Luvassa iloa ja ihmetystä, vauhtia ja vipellystä. Nuorempien leirille ovat tervetulleita myös tukijoukot.

Leirille pohjoisesta päin tulevat voivat matkustaa turvallisesti ennalta sovitulla junalla isosten kanssa Tampereelle, ja siitä eteenpäin tilaustaksilla Heinäkalliolle.

Nuorempien leirille ovat tervetulleita mukaan mummit, kummit ja muut mahdolliset aikuiset ”leiriläisten tukihenkilöt.” Suosittelemme tukihenkilöä etenkin niille leiriläisille, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulua.

Hinnat

  • Leirin täysihoitohinta omin liinavaattein 60 € + matkat
  • Aikuiset tukihenkilöt nuorempien leirillä 100 €

Vähävaraisilla/monilapsisilla perheillä on mahdollisuus hakea avustusta leirimaksuun. Hakulomakkeita saa Opiston toimistosta ja verkkosivuilta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Opistolle 3.6.2020 mennessä:
– Sähköpostilla toimisto@kkro.fi tai
– Puhelimitse 08 4639 200

Ilmoittautumista varten tarvittavat tiedot: Nimi ja yhteystiedot, ikä, erityisruokavalio, mahdolliset erityistarpeet ja toive huonekaverista. Kerro myös, tuletko junalla ja tarvitsetko kyydin Tampereen rautatieasemalta ja takaisin asemalle.

Kummallakin Heinäkallion leirille mahtuu 40 leiriläistä. Paikat täytetään varausjärjestyksessä, ja ensisijaisesti ikäkausittain. Erityisillä perusteilla ikärajoista on mahdollista joustaa. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä leirikirje ohjeineen.

 

Tiedot

Alkaa:
30.6.2020
Loppuu:
3.7.2020
Tapahtumaluokka: