­

Lastenleiri 11-14 -vuotiaille

02.07.2018 - 05.07.2018

 

Heinäkalliolla järjestetään kesällä jälleen kaksi lastenleiriä:
- 26.–29.6. 7–11 -vuotiaille
- 2.–5.7. 11–14 -vuotiaille

Kesäleireillä uidaan järvessä, saunotaan, pelataan, leikitään, askarrellaan ja välillä hiljennytään hartauksiin ja raamiksiin. Leirille pohjoisesta päin tulevat voivat matkustaa turvallisesti ennalta sovitulla junalla isosten kanssa Tampereelle, ja siitä eteenpäin yhteiskyydein Heinäkalliolle. Nuorempien leirille ovat tervetulleita mukaan mummit, kummit ja muut mahdolliset aikuiset ”leiriläisten tukihenkilöt.” Suosittelemme tukihenkilöä etenkin niille leiriläisille, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulua.

Vetäjät

Anna Lahtinen, Tinja Halunen ja mahtava leiritiimi

Hinnat

* Leirin täysihoitohinta omin liinavaattein 50 €
* Sisaralennus -5 € perheen seuraavilta lapsilta
* Yhteiskyyti Tampereen rautatieasemalta Heinäkalliolle 5 € / suunta
* Aikuiset tukihenkilöt nuorempien leirillä 100 €

Vähävaraisilla / monilapsisilla perheillä on mahdollisuus hakea avustusta leirimaksuun. Hakulomakkeita saa Opiston toimistosta ja verkkosivuilta. Avustuksesta voi tiedustella myös suoraan Anna Lahtiselta (044 4639 208, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. )

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Opistolle 3.6. mennessä:
- Sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai
- Puhelimitse 08 4639 200

Lisätietoja leireistä voit kysyä myös leirinvetäjiltä
* Anna Lahtinen, 044 4639 208, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
* Tinja Halunen, 045 2722 417, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumista varten tarvittavat tiedot: Nimi ja yhteystiedot, ikä, erityisruokavalio, mahdolliset erityistarpeet ja toive huonekaverista. Kerro myös, tuletko junalla ja tarvitsetko kyydin Tampereen rautatieasemalta.

Leirille mahtuu 40 leiriläistä. Paikat täytetään varausjärjestyksessä, ja ensisijaisesti ikäkausittain. Erityisillä perusteilla ikärajoista on mahdollista joustaa. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä leirikirje ohjeineen.

 

Liite

Lastenleirin esite (pdf-tiedosto)

 

 

 

­