Heinäkallion kesän 2025 rippikoulun ilmoittautuminen on avattu!

Rippikoulun järjestävät yhteistyössä Kalajoen Kristillinen Opisto ja Uusheräys. Mukana on opettajia myös New Winesta.

Rippikoulu koostuu neljästä osasta. Lokakuussa 2024 tapaamme etänä ja aloitamme yhteisen matkamme. Pääsiäisenä 2025 kokoonnumme Kalajoelle ja heinäkuussa Heinikselle. Tärkeän osan rippikoulua muodostaa myös rippikoululaisen omassa seurakunnassaan käymä seurakuntajakso.

Perusrippikoulupäivä leirillä koostuu yhteisistä hartaushetkistä, musiikista, opetuksesta, isosryhmäilystä, ruokailuista ja yhdessäolosta. Ajatuksena on se, että saamme yhdessä iloita ja kasvaa uskossa, rukouksessa ja elämässä.

Olet lämpimästi tervetullut leirille, vaikka järjestäjätahot eivät olisi sinulle entuudestaan tuttuja!

Katso lisätietoja rippikoulusta Opiston verkkosivuilta: kkro.fi/kurssit/ripari25