Heinäkalliolla on hyvä majoittaa kouluryhmä tai pitää opettajavetoista leirikoulua. Leirikodin alue on erittäin rauhallinen, majoitustilat ovat hyvät ja pihapiirissä on mahdollisuuksia monenlaiseen leirielämään.

Heikki Peräaho,
Luokanopettaja, Ilmajoki

 

Heinäkallion leirikoti Kangasalla tarjoaa erinomaiset puitteet koululaisten ja opiskelijoiden leirikouluille ja erilaisten luokka- ja opintoretkien majoituspaikaksi. Toteutus on juuri teidän näköinen!

Leirikotimme sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä peltojen ja järvien ympäröimänä, mutta vain muutaman kilometrin etäisyydellä Tampere–Lahti-valtatiestä.

Alueen turvallisuutta koululaisten kanssa lisää, että Heinäkallion pihapiiri rajautuu selkeästi ympäröiviin peltoihin, eikä tontin läheisyydessä ole liikennettä. Viereinen järvi on hieman piilossa muuta pihapiiriä alempana.

Vieraidemme oleskelurauhan varmistaa se, että leirikodissamme ei ole koskaan samaan aikaa muita ryhmiä. Henkilökuntamme huolehtii ruokatarjoiluista ja kiinteistöstä saunan lämmityksineen. Te voitte keskittyä leirin pitoon.

Sekä ulkoalueilla että sisällä on tilaa ja mahdollisuuksia monenlaiseen mukavaan leiritoimintaan. Koululuokan kokoiselle ryhmälle löytyy useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja. 2018 valmistunut uusi rantasauna antaa turvalliset puitteet uintiin ja peseytymiseen. Tilojen tarkemman esittelyn löydät omalta erilliseltä sivultaan.

Heinäkallion lähiympäristössä on runsaasti erilaisia retkikohteita, katso linkkejä. Avustamme tarvittaessa kuljetusten järjestämisessä retkikohteisiin.

Pidempien leirikoulujen lisäksi meille voi tulla myös vain majoittumaan esimerkiksi luokkaretken yhteydessä. Etäisyys Tampereen keskustastakin on vain noin 30 kilometriä.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos haluat keskustella teidän leirikoulunne tai majoituksen toteuttamisesta Heinäkalliolla. Laskemme mielellämme tarjouksen juuri teille sopivasta paketista!