Retriitin hiljaisuudessa, Raamatun sanan ja rukouksen ilmapiirissä voimme kuulla Jumalan kutsun tulla lähelle. Pyhä Henki auttaa Jeesuksen yhteyteen, Jumalan rauhaan.

Anneli Hukari,
Yksi vuosittain retriittejä ohjaavista

Heinäkallion leirikodissa järjestetään vuosittain lukuisia eri järjestäjien kristillisiä hiljaisuuden retriittejä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Leirikoti on osoittautunut niihin erinomaiseksi paikaksi. Retriittitoiminnasta kerrotaan omalla sivullaan.

Leirikodissamme on mahdollisuus järjestää myös esimerkiksi seurakuntien omia kristillisiä hiljaisuuden retriittejä. Leirikotimme sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä peltojen ja järvien ympäröimänä, mikä luo jo itsessään hiljaisuuden ilmapiirin. Ulkopuoliset eivät häiritse täällä retriitin pitoa eikä edes liikenteen ääniä kuulu. Leirikoti on aina rauhoitettu vain retriittiä varten.

Heinäkallion eri tilat palvelevat hyvin retriittien tarpeisiin. Pieni kappelimme on mitoitettu retriittiryhmille sopivaksi. Oma majoitushuone järjestyy noin 20 osallistujalle.

Eri järjestäjien omissakin retriiteissä henkilökuntamme huolehtii ruokatarjoiluista ja kiinteistöstä. Te voitte keskittyä retriitin pitoon. Joissain tilanteissa voimme järjestää teille myös kokeneen ohjaajan retriittiin.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos haluat keskustella teidän retriittinne toteuttamisesta Heinäkalliolla.