Tarjoamme palvelujamme Heinäkalliolle sopivaan toimintaan muun muassa seurakunnille, järjestöille, työyhteisöille ja retkiryhmille. Meille voi tulla järjestämään oman leirin, kurssin, tapahtuman tai melkein mitä tahansa muuta.

Heinäkallion hintataso on tunnetusti edullinen ja teemme mielellämme tarjouksen juuri teidän tarpeidenne mukaisesta “paketista” – tarvitsettepa sitten majoitusta tai ruokaa.

Olemme koonneet oheisille alasivuille joitain esimerkkejä leirikotiimme sopivista tapahtumatyypeistä ja niiden hinnoista. Niiden tarkoitus on auttaa tapahtumanne suunnittelussa, mutta kukin tapahtuma, leiri tai kurssi räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Joissain tilanteissa Kalajoen Kristillinen Opisto voi tulla myös mukaan järjestämään kurssianne, yhteistyökurssina. Annamme panoksemme kurssin järjestelyihin ja tapahtuma tulee näkyviin Opiston ja Heinäkallion tapahtumakalentereihin kaikille avoimena tapahtumana. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi raamattuviikonloput tai erilaiset taideleirit. Jos tällainen kiinnostaa, kannattaa asiasta kysyä.

Tapahtumanne suunnittelussa kannattaa huomioida muutama asia: Heinäkallion tiloja ei rantasaunaa lukuunottamatta vuokrata ilman henkilökuntaa. Suurien korkeuserojen vuoksi leirikodin alue ei kaikin osin sovin liikuntaesteisille, esim. pyörätuolilla ei pääse kaikkiin tiloihin ollenkaan. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että kaikenlaisten alkoholijuomien ja huumausaineiden tuominen Heinäkalliolle on kiellettyä – myös muiden järjestäjien tapahtumissa.

Tapahtumasi ajankohtaa suunnitellessa kannattaa tarkistaa varaustilanteemme omalta alasivultaan.

Jos kiinnostus herää, olethan rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan, miten voisimme teitä palvella!

Esimerkkejä tapahtumatyypeistä:

  Rippikoulu

  Perheleiri, Lastenleiri

  Retriitti

  Virkistyspäivä, koulutus

  Sukutapahtuma

  Leirikoulu, Luokkaretkimajoitus