Kaija Parkkonen on Heinäkallion leirikodin uusi emäntä. Hän on aloittanut työssään keväällä 2024. Mietimme Kaijan kanssa, että löytyisikö hänelle mitään muuta tehtävänimikettä, mutta ainakaan toistaiseksi emme keksineet kuvaavampaa sanaa.

Heinäkallio on nimenomaan leirikoti, ei -keskus. Siihen myös Kaija ihastui kuvien kautta, kun hän lähti selvittämään, millaiseen paikkaan haetaan leirikodista vastaavaa työntekijää. Ensikäynti Heinäkalliolla vain vahvisti samaa tunnetta, eikä mieli ole muuttunut, vaikka kesäsesonki on alkanut vauhdilla. Kaija sanookin, että hän on tullut kotiin. Kaija iloitsee myös siitä, että hänet on otettu hyvin lämpimästi vastaan.

Kaija on Heinäkallion arjessa ainut paikalla oleva työntekijä. Toki kesäkautena apuna on useampi kokki ja kausityöntekijä. Kaijalla ei kovin helposti mene sormi suuhun ja iloinen palvelualtis luonne on vain omiaan lisäämään kodin viihtyvyyttä.

Kangasalan Raikussa sijaitsevan Heinäkallion leirikodin omistaa Uusheräys ja toiminnasta vastaa Kalajoen Kristillinen Opisto. Heinäkalliolla on useampia kaikille avoimia kursseja vuoden aikana. Myös monet seurakunnat ja järjestöt sekä yksityiset ihmiset ovat löytäneet Heinäkalliosta sopivan paikan omien tapahtumiensa pitopaikaksi.

Tervetuloa tutustumaan Kaijaan ja Heinäkallioon!