Olen ollut pitämässä Heinäkalliolla leirejä lapsille ja perheille sekä erityisrippikoulua.  Lisäksi seurakunnastamme on järjestetty ikäihmisten retkipäiviä leirikotiin. Heinäkallio tarjoaa tällaisiin hyvät puitteet.

Ritva Viitala,
Hattulan seurakunnan diakoniatyöntekijä

 

Heinäkallio tarjoaa erinomaiset puitteet muun muassa lasten, nuorten, perheiden ja eläkeläisten leireille sekä retkiryhmien majoittumiseen tai ruokailuun.

Leirikotimme sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä peltojen ja järvien ympäröimänä, mutta vain muutaman kilometrin etäisyydellä Tampere–Lahti-valtatiestä. Julkisilla kulkuneuvoilla saapuville voidaan järjestää kuljetus esimerkiksi Tampereen rautatieasemalta.

Meillä on helppo olla. Ryhmänne saa aina käyttöönsä koko leirikodin. Henkilökuntamme huolehtii ruokatarjoiluista ja kiinteistöstä saunan lämmityksineen. Te voitte keskittyä leirin pitoon.

Meillä on useita erilaisia kokoontumistiloja ja lisäksi piha-alueilla on tilaa monenlaiseen toimintaan. Eri kokoisia ja tasoisia majoitushuoneita on vieraiden käytössä 20 ja niissä yhteensä noin 60 vuodepaikkaa. Vuonna 2018 valmistunut upea rantasauna suihkuineen tarjoaa virkistystä kaiken ikäisille. Tilojen tarkemman esittelyn löydät omalta erilliseltä sivultaan.

Jos leirin yhteyteen kaivataan retkikohteita, niitä löytyy lähiympäristöstä runsaasti, katso linkkejä.

Toimimme ympärivuotisesti ja palvelemme monenlaisia ryhmiä. Pihapiirin suurten korkeuserojen vuoksi kaikki tilat eivät kuitenkaan ole liikuntaesteisten saavutettavissa.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos haluat keskustella teidän leirinne toteuttamisesta Heinäkalliolla. Laskemme mielellämme tarjouksen juuri teille sopivasta paketista!