Järjestimme viikonlopun kestävän seminaaritapahtuman Heinäkalliolla marraskuussa 2018. Mukana tilaisuudessa oli noin 40 henkilöä, joista noin puolet majoittuivat. Majoitustilat olivat siistit, ruoka oli erinomaista ja kaikki järjestelyt sujuivat hyvin. Tilat ovat hyvin kodikkaat ja sopivat tällaiseen toimintaan. Voin lämpimästi suositella Heinäkallion leirikotia erilaisiin koulutus- ym. tapahtumiin.

Veli-Pekka Joki-Erkkilä
Precept ry:n toiminnanjohtaja

Heinäkallio tarjoaa mainiot puitteet työyhteisöjen ja muiden ryhmien erilaisille koulutus- ja virkistyspäiville. Tapahtuma voi olla pituudeltaan muutamasta tunnista vaikka useisiin päiviin. Toimimme ympärivuotisesti.

Leirikotimme sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä peltojen ja järvien ympäröimänä. Täällä mieli rauhoittuu jo itsestään. Saatte olla omassa rauhassa myös sen vuoksi, että otamme leirikotiin aina vain yhden ryhmän kerrallaan.

Meillä on helppo olla. Henkilökuntamme huolehtii ruokatarjoiluista ja kiinteistöstä saunan lämmityksineen. Te voitte keskittyä tapahtumanne pitoon.

Monipuoliset sisätilamme ja laajat piha-alueet tarjoavat hyvät olosuhteet monenlaiseen toimintaan. Eri kokoisia ja tasoisia majoitushuoneita on vieraiden käytössä 20 ja niissä yhteensä noin 60 vuodepaikkaa.

Vuonna 2018 valmistunut uusi rantasauna tarjoaa upeat puitteet virkistymiseen. Rantasaunan ja siihen kuuluvan takkatuvan voi vuokrata myös pelkästään, myös ilman henkilökuntaa. 

Kaikkien tilojen tarkemman esittelyn löydät omalta erilliseltä sivultaan.

Jos tapahtuman yhteyteen kaivataan retkikohteita, niitä löytyy lähiympäristöstä runsaasti, katso linkkejä.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos haluat keskustella teidän tapahtumanne toteuttamisesta Heinäkalliolla. Laskemme mielellämme tarjouksen juuri teille sopivasta paketista!