Heinäkallio tarjoaa hyvät ja rauhalliset puitteet rippikoulujen pitoon. Olemme käyttäneet Heiniksen palveluja vuosien ajan.

Soila Simola,
seurakuntapastori, Vesilahden seurakunta

Leirikotimme tarjoaa erinomaiset puitteet rippikoulutoimintaan. 50-vuotisen historian aikana meillä on järjestetty kymmeniä ja taas kymmeniä eri seurakuntien ja herätysliikkeiden rippikouluja.

Meillä on helppo olla. Ryhmänne saa aina käyttöönsä koko leirikodin. Henkilökuntamme huolehtii ruokatarjoiluista ja kiinteistöstä saunan lämmityksineen. Esimerkiksi ruokatarjoilujen toteutusta voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Te voitte keskittyä leirin pitoon.

Meillä on useita kokoontumistiloja oppitunteja, ryhmätyöskentelyjä ja muuta leiritoimintaa varten. Eri kokoisia majoitushuoneita vieraiden käytössä on 20 ja niissä yhteensä noin 60 petipaikkaa. Laajassa pihapiirissä on paljon mahdollisuuksia erilaiseen toimintaan. Tilojen tarkemman esittelyn löydät omalta erilliseltä sivultaan.

Leirikoti sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä peltojen ja järvien ympäröimänä. Ulkopuoliset eivät täällä häiritse leirin pitoa, eikä leiriläisille ole houkutuksia alueelta poistumiseen.

Toimimme ympärivuotisesti. Viikonloppuleirinä voi järjestää vaikkapa isoskoulutuksen, jatkoriparin tms. Talvilomariparin ohjelmaan voi lisätä laskettelua Sappeen rinnekeskuksessa (etäisyys n. 20 km).

Erityisesti kesälomakauden rippikoulut kannattaa varata hyvissä ajoin!

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos haluat keskustella teidän leirinne toteutusmahdollisuuksista Heinäkalliolla. Laskemme mielellämme tarjouksen juuri teille sopivasta paketista!