Heinäkallion nykyaikaiset, mutta kodikkaat tilat tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan. Voit tehdä tiloihin kierroksen alla näkyvän videon kautta. Alempana sivulla on tilakohtaiset tiedot kuvina ja teksteinä.

Päärakennus

Päärakennuksessa on kokoontumistilana toimiva sali, jossa voidaan järjestää jopa 80 hengen tilaisuuksia. Keittiö on täysin uudistettu vuonna 2009. Kesäisin on käytössä katettu ulkoterassi, jonne on kulku ruokailutiloista sekä salista.

Alakerran tilat:
Sali | Ruokasali | Terassi | Toimistotilat | Henkilökunnan tiloja

Yläkerran majoitustilat:
– 6  ja 7 henkilön huoneet, joilla on yhteiskäytössä yksi WC ja yksi suihku
– 2019 valmistunut tilava 2 hengen huone, jolla on oma WC-suihku
– 2019 valmistuneet kaksi 2 hengen makuuhuonetta, joilla on yksi yhteinen WC-suihku (nämä huoneet lähinnä henkilökunnan ja leiriohjaajien käytössä)

Hanhimaa

Suuremman majoitusrakennuksen yläkerrassa, Hanhimaassa, on yhteensä yhdeksän 2-3 hengen kodikasta huonetta. Huoneiden yhteydessä on WC- ja suihkutilat. Hanhimaa on valmistunut täysin uudistuneena vuonna 1999.

Majoitustilat huonejaon mukaisesti:
– 2 ja 3 henkilön huoneet, joilla yhteinen WC-suihku
– 2 x 3 henkilön huone, joilla yhteinen WC-suihku
– 3 x 3 henkilön huone, joilla yhteinen WC-suihku
– 3 henkilön huone, oma WC-suihku
– 2 henkilön huone inva-mitoituksella, oma WC-suihku

Saarenpää

Suuremman majoitusrakennuksen alakerrasta, Saarenpäästä, löytyy neljä 2-6 hengen huonetta sekä nykyaikaiset saunatilat.

Majoitustilat: 2 x 2 henkilön, 1 x 5 henkilön ja 1 x 6 henkilön huoneet, joilla yhteiskäytössä 3 WC:tä ja 2 suihkua.

Muuta: saunatilat

Betania

Betaniaksi nimetystä pienestä majoitusrakennuksesta löytyy kolme 3-6 hengen huonetta – Marian, Martan ja Lasaruksen kamarit. Rakennuksessa ei ole suihkuja.

Majoitustilat:

– 4 henkilön ja 5 henkilön huoneet, joilla yhteinen WC, ei suihkuja, huoneissa pesualtaat
– 3 henkilön huone, oma WC, ei suihkua, oma sisäänkäynti ulkoa

Rukouskappeli

Vuonna 1997 valmistui pieni ja kaunis noin kahdenkymmenen hengen rukouskappeli. Se palvelee hiljentymispaikkana, mutta siellä voidaan pitää myös vihki- ja kastetoimituksia.

Rantasauna

Heinäkallion kokonaan uusi rantasauna on valmistunut kesällä 2018 samalla paikalle, missä sauna on ollut aiemminkin. Uuden saunan pesuhuoneessa on suihkut. Saunarakennuksen yhteydessä on takkahuone, jossa voi järjestää vaikka pieniä kokouksia. Takkahuoneessa on oma keittiö ja yöpymäänkin mahtuu pari henkilöä.

Sauna sijaitsee puhdasvetisen Heposelän rannalla. Rannassa on myös kaksi soutuvenettä leiriläisten käytettävissä.

Muuta

Edellisten lisäksi Heinäkallion pihapiiristä löytyy nuotiopaikka, grillikota, leirikirkko sekä paljon tilaa vapaa-ajan viettämiseen vaikkapa pallopelien parissa. Rannassa on kaksi soutuvenettä. Heinäkallion rauhallinen maalaisympäristö tarjoaa jo itsessään oivalliset puitteet lepoon ja virkistäytymiseen.