Heinäkallion leirikoti Kangasalla on hyvä paikka erilaisten sukukokousten, serkkuleirien tai muiden sellaisten järjestämiseen. Meillä viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Leirikotimme sijaitsee rauhallisessa maaseutuympäristössä peltojen ja järvien ympäröimänä. Meille on helppo saapua eri suunnista – etäisyys Tampere–Lahti-valtatiestä on vain muutama kilometri.

Saatte koko leirikodin tilat omaan käyttöönne. Henkilökuntamme järjestää maukkaat ruuat sopimuksen mukaan. Juhlasalissa voidaan pitää noin 80 hengen tilaisuuksia. Eri kokoisia ja tasoisia majoitushuoneita on vieraiden käytössä 21 ja niissä yhteensä noin 65 vuodepaikkaa. Myös asuntovaunuille ja -autoille löytyy pysäköintipaikkoja. Vuonna 2018 valmistunut upea rantasauna suihkuineen tarjoaa virkistystä kaiken ikäisille. Piha-alueilla on tilaa monenlaiseen toimintaan. Lähitienoilta löytyy tarvittaessa erilaisia retkikohteita, katso linkkejä.

Syntymäpäiväjuhlia tms. lyhyitä tilaisuuksia voimme ottaa vain hyvin rajoitusti.

Vuonna 2018 valmistunut uusi rantasauna tarjoaa upeat puitteet virkistymiseen. Rantasaunan ja siihen kuuluvan takkatuvan voi vuokrata myös pelkästään, myös ilman henkilökuntaa. 

Kaikkien tilojen tarkemman esittelyn löydät omalta erilliseltä sivultaan.

Ole yhteydessä, niin teemme tarjouksen juuri teidän tarvitsemastanne kokonaisuudesta.

 

Esimerkkihinta, aikuinen lauantai-sunnuntai

80 € / hlö

Sisältää majoituksen 1 yö,
ruokailut
lauantain lounaasta sunnuntain lounaaseen,
ja tilojen käytön.

Hinnan edellytys vähintään 20 aikuista. Lapsille alennukset.
Mahdollisesta saunan käytöstä ryhmäkohtainen lisämaksu.
Kysy tarjous juhlaruokailuista ym. erikoistoiveista osana tapahtumaa!

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, jos haluat keskustella teidän tapahtumanne toteuttamisesta Heinäkalliolla. Laskemme mielellämme tarjouksen juuri teille sopivasta paketista!

Liite: Sukukokousten jne. A4-kokoinen mainos